ZÁZEMÍ

První dva roky jsme fungovali ryze jako putovní školka – jediným zázemím pro děti byla osoba průvodce a v jeho baťohu karimatka a srolovaná celta pro případ nepřízně počasí.
Od té doby prodělala Školka ZeMě spoustu změn a z putovní školky se stala školka se zázemím jak se sluší a patří.


Hnízdo: od září 2010 do června 2012 jsme měli pronajatý pozemek v Řevnicích 3000m2.
Za ušetřené peníze ze šk. roku 2009/2010 jsme koupili týpí.






Od července 2013 do prosince 2015 jsme byli v pronájmu původní hájenky na kopci pod lesem, kterou jsme částečně zrekonstruovali. Na adrese V Úvoze 95, Řevnice. Vyčistili jsme studnu, založili suchý záchod, postavili dřevník, pískoviště a prolézačky pro děti. Na pozemku stálo také týpí, které je využíváno zejména pro potřeby školky. A jurta, kterou splácíme.







NOVÁ ZEMĚ
Ul. Sportovní 3552, Řevnice

V létě roku 2015 jsme dostali impuls k přestěhování na nové místo, které v současnosti za pomoci grantu stavíme a zabydlujeme. Součástí Nové ZeMě je nově zrekonstruovaná maringotka se zastřešenou terasou, separační záchody, menší jurta pro potřeby školy, týpí pro potřeby školky a velká jurta jako otevřený prostor pro potřeby nás všech - školka, škola, multikulturní prostor: divadla, semináře, setkávání...







Pomůcky 
Ze školkového fondu a sponzorských darů zakupujeme každý půl rok pomůcky - nástroje na písek i péči o zahrádku, výtvarné potřeby, učební pomůcky, lístky na divadelní představení atd.

Vaše sponzorské dary či pomocná ruka vítány.






1 komentář:

  1. Chceme neustále aby si naše děti trénovaly ruce a tak jsme jim hned někde z internetu objednali na doporučení kynetický písek které nám poradila paní v jedné mateřské školce

    OdpovědětVymazat