Milí přátelé lesní školky a školy ZeMě,

   O podzimních prázdninách, v čase od pátku 25.10. do středy 30.10.  bychom rádi opakovali velmi oblíbený pobyt " Plaváček" v Hartmanicích. http://navysocine.penzion.com/
   Je to krásné místo se slaným,  teplým bazénem a saunou, kde by probíhal intenzivní kurz plavání od miminek po školáky pod vedením naší průvodkyně a učitelky Janky Knotkové, která má také zkušenosti z plavání s dětmi. 

   Tentokráte by se náš pobyt propojil s pobytem Plaváčku Blanky Kolářové-Sudíkové, která má mnohaletou praxi s dětmi a vodním živlem. Více info zde: http://www.plavacek-deti.cz/
   Její semináře nabízejí kromě hodin plavání také relaxační masáže, odpolední saunování, výtvarku a večerní zpívánky pro děti a perfektně vybavenou hernu, dále zážitkové večery pro dospělé.

   Blanka nám tentokrát udělala speciální nabídku přímo na míru. V základní ceně je pouze ubytování a strava, kterou pro nás zajišťuje penzion Na Vysočině. Dále je možné si zvolit pro dítě pobyt s programem, který zahrnuje výše uvedené, či bez programu, kdy zaplatíte pouze příspěvek na hernu. 
   My velcí si přímo na místě můžeme zvolit, zda se budeme účastnit přichystaného programu, zda půjdeme do sauny atd. Platby za jednotlivé aktivity se budou platit jednorázově na místě, podle využitých služeb.
   Jedna lekce s Jankou Knotkovou je 50,-Kč za dítě. Při sourozencích možná sleva.
Řízené lekce s Jankou či lektorkami z Plaváčku budou probíhat dopoledne podle věku dítěte. Odpoledne je volné, zážitkové plavání.

V příloze Vám zasíláme ceník a přihlášku, kterou je třeba zaslat společně se zálohou přímo na uvedený kontakt.

Připomínáme, že pobyt je v čase prázdnin školky a školy ZeMě, tedy školka i škola  je pro tento čas uzvařena. 

V případě  zájmu  prosím kontaktujte co nejdříve Míšu Formanovou -  misa.forman@gmail.com.
Kapacita míst omezena!

Žádné komentáře:

Okomentovat