Léto se zeMí 2014

Léto se ZeMí 2014

Letní škola
CESTA KOLEM SVĚTA
Hlavní průvodci: Janka Knotková a Gabriela Čečo - možná se objeví i další.....
Věk dětí: přijímáme děti od 5 let
Termín: 14. - 16. 7. - Start v 8:20 na hlav. nádraží v Praze, Přílet v 16. 09 tamtéž. Připojování po trase možno.
Cena: 1200 Kč + 200 Kč na materiály/ dítě 

Účastnit se mohou i ti, kteří si netroufnou přespávat s námi na srubu. Rodiče děti dovážejí na srub a to do začátku ranního programu, tedy nejpozději v 9:30 hod. Vítáme i děti, které již do naší lesní školky či školy nechodí, ale rádi by zase viděli své kamarády a užili času v lese, u vody a společného řádění.
A co se bude dít?

Náplní našeho času bude putování letem světem. Ke každému místu, kam zavítáme, je připravena výtvarná aktivita, pohádkoví a další různé zážitkové činnosti.

Podíváme se:
 do Indie - kde nás čeká barvení hedvábných šátků, vytváření korálků - no, prostě jako správní cestovatelé možná přivezeme i krásné dary z dalekých míst.
 do Anglie - nejen že se jako praví námořníci vrhneme do výroby obrázků na trička, ale užijeme jistě legrace u vody s papírovými či dřevěnými loďkami, ale hlavně - zopakujeme si angličtinu, abychom v září jaksepatří před učiteli angličtiny zazářili....
 do....a třetí místo je tajné, abychom neprozradili vše. Rozhodně ale můžeme napovědět, že se děti setkají s nástěnnými malbami, budou si moci vyzkoušet a očichat malování uhlem, hlínou a dalšími přírodními materiály....

No, práce bude až nad hlavu :-) 

.....těšíme se na Vaše přihlášky na adrese janka.knotkova@gmail.com,
nebo na tel.: 606 388 518


Letní prázdninová školka: 
18. -­ 20. 8. 2014 – Petr a Markéta
Cena 1200 Kč za dítě na tři dny - již je přihlášeno 10 dětí, děkujeme za přihlášky na: 
marketa_kotkova@centrum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat