Přestavba jurty v týdnu 3.-7.11.2014

Drazí přátelé,

   jak již mnozí z Vás víte, máme pro naše děti čerstvě jurtu, na kterou v současné době skládáme peníze. Kromě toho je třeba jí před přicházející zimou co nejdříve přestavět a opečovat.

   Prosíme touto cestou každého, zejména pak muže, kteří by měli čas a chuť býti součástí stavebního teamu, přiložit svojí mužnou ruku k dobru věci a něco se přiučit pod vedením zkušeného stavitele jurt Radka Krejča, který přestavbu povede. 

   Začínáme již v pondělí 3.11.2014 od 10.00 do 15.00 hod. rozložením jurty, následuje impregnace, ukotvení atd. Koncem týdne bude probíhat její složení. 

   Odměnou Vám bude 50Kč/hodinu a vydatná teplá polévka s chlebem. Rodiče školky a školy ZeMě si mohou práci započítat do ročních brigád. Dále na Vás čeká volná vstupenka na blížící se Festival ZEMĚ, Z TEBE, Z NEBE dne 13.11.2014 na Novoměstské radnici v Praze.

Kontaktujte prosím Barboru Šounovou na tel: 608224437.

Předem děkujeme a těšíme se na společné dílo.



Lesní školka a škola Země, Ze-mě o.s.
V Úvoze 95, Řevnice, 252 30

1 komentář:

  1. Viděl jsem na fotkách a měli jste to moc pěkné, ještě doteď si to pamatuji. Pěkná akce. Líbil se mi i interiér v jurtě, který byl moc povedený. Je vidět, že paní učitelka, která to vedla, je zkušená a šikovná. :) Myslím, že to děti určitě bavilo. Minimálně podle ohlasů. :)

    OdpovědětVymazat